Jump to content

PL: Hannoverből vásárolhat be a Liverpool

2015. 01. 29. 10:54

Német lapértesülések szerint a Liverpool északír menedzsere, Brendan Rodgers a Bundesligában szereplő Hannover együttesétől vásárolna középpályásokat. A szakember Steven Gerrard és Lucas Leiva pótlására nézett ki magának játékosokat, akik ráadásul liverpooli mércével "filléres" költséget jelentenének a klubnak.

Nincs könnyű helyzetben Brendan Rodgers ugyanis a nyáron nagyon úgy tűnik, hogy újá kell építenie csapata középpályáját. A kapitány Steven Gerrard ugyebár távozik az LA Galaxy-hoz, Lucas Leiva is állítólag elhagyja a Mersey- parti alakulatot és hónapok óta tartja magát az a pletyka is, hogy a Real Madrid a nyáron megpróbálja megvásárolni Raheem Sterlinget. Rodgers számára tehát fel van adva a lecke, különösen Sterling megtartása jelenthet kemény feladatot, Gerrard így is úgy is megy, Leiva esetleges távozása pedig nem jelenthet akkora érvágást.

Ami a kiszemelteket illeti, a hírek szerint a Liverpool a Hannovertől vásárolna játékosokat, mégpedig Lars Stindlt és Leonardo Bittencourtot. Mindkét futballista meghatározó tagja a hannoveri keretnek, Stindl értékét a Transfermarkt.com oldal 7 millió euróra tagsálja, míg Bittnecourt ára 6.5 millió euró. Előbbit amúgy Rodgersék sokkal olcsóbban megszerezhetik, ugyanis a szerződésében egy 3 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, míg a 2013-ban a Borussia Dortmundtól megvásárolt Bittnecourtért állítólag közel 8.5 millió eurót kérnek a hannoveriek.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: