Jump to content

Inter Milan: Nagy dobásra készülnek a kék-feketék?

2015. 01. 25. 12:39

Roberto Mancini, az Internaziole edzője továbbra sem áll le az átigazolási piacon. Kiszemeltje most Yaya Toure, a Manchester City elefántcsontparti középpályása, akit igyekszik Olaszországba csábítani.

Roberto Mancini elmondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy a 31 éves játékos, aki jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupáján vesz részt, a San Siroban kössön ki. Az olasz tréner szerint lenne rá hajlandóság, de az anyagi vonzata miatt nehéz lenne megoldani az igazolást.

„Manchester Cityhez én akartam leigazolni, szóval jól ismerem a játékát, az egyik legjobb játékos a világon, de jelenleg a Cityhez tartozik.”- mondta egy sajtótájékoztatón. „Nem tudom mit hoz a jövő, de annyit mondhatok, az Inter egy elég nagy csapat ahhoz, hogy ilyen kaliberű játékosok játszanak itt. A klub több mint 100 éves történelemmel bír és hatalmas éremgyűjteményünk van.”

Egy másik pletykát viszont cáfolt Mancini, miszerint a Liverpool játékosát Lucas Leivát is igyekszik az Interhez csábítani. Az eddigi átigazolási szezonban Lukas Podolski és Xherdan Shaqiri már a milánói kék-feketékhez igazolt, most már a védekező középpályát szeretné megerősíteni Roberto Mancini, ám mint mondja, egyetlen kezdőjátékosát sem szeretné eladni.

(PL)

(forrás: ESPN.com, kép:oumma.com)