Jump to content

Allegri mentheti meg a Poolt Balotellitől

2015. 01. 13. 11:51

Angol lapértesülések szerint Massimiliano Allegri a Juventus vezetőedzője meg akarja szerezni Mario Balotellit. A hír hallatán valószínűleg a világ összes Liverpool drukkere egy emberként drukkol az ügylet létrejöttért, az olasz csatár ugyanis finoman szólva sem váltotta meg a világot a Mersey-partján.

A Juventus állítólag már hivatalos értesítést is küldött a Liverpoolnak, melyben Mario Balotelli megszerzéséről szeretnének egyeztetni a klubbal. Balotellit Massimiliano Allegri szeretné nagyon a csapatában tudni ám első lendülettel csupán kölcsönbe vinné Torinóba, majd a nyáron 14 millió font ellenében meg is vásárolná. A hír egyrészt meglepő, hiszen az utóbbi időszakban produkált teljesítménye okán érthetetlen, hogy Balotellit bárki is a csapatában szeretné látni, ugyanakkor azt el kell ismerni, hogy az olasz válogatott csatár az Allegri irányította AC Milanban 2012 és 2014 között jól teljesített, 54 mérkőzésen 30 gólt szerzett.

"Marionak jó idénye volt az irányításom alatt. Ha lehetséges, akkor szeretnénk megszerezni. Jó játékos, aki azonban mostanság sajnálatosan a stadionon kívüli teljesítményével hívja fel magára leginkább a figyelmet, ahelyett, hogy inkább ott bizonyítana, ahol a leginkább tud, a pályán" - beszélt egykori játékosáról az olasz szakember.

Balotelli a szezon elején hagyta el a milánóiakat és igazolt át a Liverpoolhoz, ahol még nem szerzett bajnoki gólt.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:informationng.com)