Jump to content

Liverpool: Benzema jönni akar

2015. 01. 07. 11:06

A Daily Express szerint a jelenleg a Real Madrid csapatát erősítő Karim Benzemának nem lenne ellenére ha pályafutását a Liverpoolnál folytathatná. A francia válogatott játékos a hírek szerint azért szeretné elhagyni jelenlegi együttesét, mert érzése szerint nem becsülik meg eléggé.

A mértékadónak nem feltétlenül tartható Daily Express szellőztette meg a hírt, miszerint Karim Benzema elvágyódik a Real Madridtól. A francia csatár az angol lap információi szerint elégedetlen jelenlegi helyzetével azzal pedig főleg, hogy folyamatosan kapja a bírálatokat edzőjétől Carlo Ancelottitól. Benzema állítólag úgy érzi, hogy nem becsülik meg eléggé a Real Madridnál annak ellenére, hogy véleménye szerint mindent megtesz a csapat sikeréért. A csatár az idei bajnoki évadban eddig 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 8 gólt szerzett, Cristiano Ronaldo mögött jelenleg a második a házi góllövőlistán.

A lap tudni véli, hogy a liverpooli vezetőség a januári átigazolási szezonban megpróbálja elhozni Benzemát Madridból, ám mindez inkább csak vad pletykának tűnik, még annak ellenére is, hogy Brendan Rodgers többször is hangoztatta korábban, hogy nagy rajongója Benzema játékának. Persze ez elmondható több Premier League-ben dolgozó menedzserről, többek között Arséne Wengerről is, aki szintén szívesen látná csapatában a francia gólzsákot.

(fg)

(forrás:sportrajongo.hu/Fotó:top2best.com)