Jump to content

Négy év után távozik Alan Pardew

2014. 12. 30. 11:42

Most már egyre több forrás támasztja alá Alan Pardew távozását a Newcastle kispadjáról. Az 53 éves angol szakember négy évet húzott le a Szarkáknál. A Mirror értesülése szerint magasabb fizetést és zsíros bónuszt ajánlottak fel a menedzsernek, aki az aktív játékos éveit meghatározó klubhoz tér most vissza.

Alan Pardew (eredeti nevén: Alan Scott Pardew) 2010 óta irányítja a Newcastle gárdáját és több forrás is azt állítja, hogy a brit szakember számára az újév egy új csapatnál fog kezdődni. A volt középpályás aktív évei alatt megfordult több patinás angol klubban, többek között a Crystal Palace-ban is, ahol 128-szor léphetett pályára.

A Mirror értesülései szerint volt klubjához tér most vissza Pardew, természetesen mint menedzser. A Crystal Palace 3 millió fonttal honorálja a Szarkákat, mivel az 53 éves szakember szerződése még nem járt le.

Pardew a hírek szerint 1,5 millió fontos fizetést tartalmazó kontaktot írt alá. Továbbá, ha sikerül felélesztenie a csapatot és elkerülik a kieséses pozíciót a tabellán, akkor további 1 millió font kerül jóváírásra a menedzser számláján.

Mike Ashley, a Newcastle elnöke már keresi Pardew méltó utódját és egyes spekulációk szerint, Fabricio Coloccini veheti át a staféta botot játékos-menedzserként.

(Forrás: Sportrajongó | Fotó: BBC) (NÁ)