Jump to content

PL:egykori játékosát csábítja Mourinho

2014. 12. 17. 12:07

Pár hete lehetett hallani először a hírt, hogy Sergio Ramos nem biztos, hogy a Real Madridnál szeretné folytatni a pályafutását. A spanyol válogatott védő a hírek szerint London felé kacsingat, ahol természetesen a Chelsea lenne a végállomás számára.

A hírt a Daily Express hozta nyilvánosságra arra hivatkozva, hogy megbízható forrásból tudja, hogy José Mourinho a londoni kékek menedzsere kapcsolatba lépett egykori játékosával aki jelenleg a hosszabbításról tárgyal a madridi vezetőséggel. A felek között a megállapodást nehezíti, hogy állítólag Florentino Pérez nem feltétlenül szeretné megadni azt a pénzt, melyet a rutinos védő kér és itt jön képbe Mourinho és a Chelsea amely természetesen nem fukarkodna az anyagiak tekintetében, amennyiben Ramos Londonba tenné át székhelyét.

Természetesen az ügyben megkeresték a Real Madrid szakvezetőjét Carlo Ancelottit is aki sztoikus nyugalommal tudatta mindenkivel, hogy a vezetőségnek esze ágában sincs elengednie Ramost, akinek pedig esze ágában sincs eligazolni. Ramos értékét amúgy a Transfermarkt.com 45 millió euróra taksálja.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:espnfc.com)