Jump to content

Keményen beszállt a Reusért folyó harcba a Chelsea

2014. 11. 17. 11:55

Az angol Premier League-ben veretlenül listavezető Chelsea együttese komoly offenzívát indított Marco Reus megszerzéséért. José Mourinho, szigetországi sajtóhírek szerint Andre Schurrlét és nem csekély mennyiségű készpénzt ajánl a Borussia Dortmund fél Európa által körüludvarolt sztárjáért, ezzel is nehéz helyzetbe hozva a játékos megszerzésére pályázó riválisokat.

A beszámolók szerint a londoni kékek jó helyzetbe kerültek a Reusért folyó harcban, ám ennek ellenére hiba lenne kijelenteni, hogy a BVB játékosa a Chelsea együttesében folytatja a pályafutását. Ugyanakkor Roman Abramovic klubja sokak szerint előnyösebb helyzetben van, mint a rivális Arsenal, a Liverpool, vagy a Manchester United, de még a Real Madridnál is többek szerint. Reus szívéhez állítólag a Chelsea áll a legközelebb, ebben nagy szerepe van a vezetőedző José Mourinho személyének, akit nagyon nagyra tart a játékos. A londoniak már a nyáron is kiválóan igazoltak, érkezett többek között Diego Costa és Cesc Fabregas, az eredmény pedig rögtön meg is látszott hiszen a csapat veretlenül vezeti a Premier League tabelláját.

A Reus-ügyben a Chelsea egyetlen riválisa a lapok szerint a Bayern München lehet, amely természetesen szintén ki tudja fizetni a játékos vételárát, ráadásul csúcsfizetést is kínál a futballistának. És hogy a verseny még kiélezettebb legyen, a bajorok kispadján Pep Guardiola személyében szintén egy olyan szakember ül, aki igen jó "játékosmágnes" mostanság, arról nem is beszélve, hogy Robert Lewandowski és Mario Götze egykori BVB-s társai Reusnak, utóbbi még a legjobb barát is, szóval a verseny egyáltalán nem lefutott még.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)