Jump to content

Mancini nem tétlenkedik: így frissülne fel az Inter kerete

2014. 11. 15. 11:47

Miután kinevezték az Internazionale vezetőedzőjének Roberto Mancinit, az olasz sajtóban máris szárnyra kaptak a pletykák, hogy a szakember kikkel erősítené meg a milánóiak keretét a téli átigazolási időszakban. A jelentések szerint a Chelsea-től, a Liverpooltól és a Manchester Citytől is érkezhet játékos januárban az Interhez.

Ha hinni lehet az olasz sajtóban felröppent híreknek, az állítólag két és fél éves szerződést aláíró a védelem megerősítésére Vlad Chirichest (Tottenham) és Matija Nasztaszicsot (Manchester City), míg a támadósorba Fabio Borinit (Liverpool), Joel Campbellt (Arsenal) és/vagy Mohamed Szalahot (Chelsea) szemelte ki.

A Chelsea egyiptomi játékosának klubváltási esélyeit csökkenti, hogy 2015 elején az Afrikai Nemzetek Kupáján vesz részt hazája válogatottjával, így legalább egy hónapig nem számíthatna rá az Inter szakmai stábja.

A legutóbb a Galatasarayt irányító Mancini bemutatkozó sajtótájékoztatóját szombaton 13 órától tartják, míg a visszatérése utáni első mérkőzése november 23-án a Milan elleni városi derbi lesz.

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/nso.hu; fotó: sportrajongo.hu/deeyoo.com)