Jump to content

Arsenal: a Barcelonából érkezhet támadó

2014. 10. 27. 11:20

A birt Daily Express spanyolországi hírekre hivatkozva azt írja, hogy Pedro  a Barcelona csapatának mostanság boldogtalan támadója januárban Londonban köthet ki. A lap szerint az Arsenal mindent elkövet a 27 éves játékos leigazolásának érdekében, akiért egy kisebb vagyont adnának a katalánoknak.

A hírek szerint Arséne Wengernek 25 millió fontot is megérne Pedro, aki jelenleg epizódszerepre van kárhoztatva a Barcelona csapatánál. A játékos bevallottan boldogtalan a katalán együttesénél, ezt nyomatékosítandó benyújtotta átigazolási kérelmét a vezetőségnek. Pedro állítólag több játéklehetőségre vágyik, ám ezt jelenleg nem kapja meg Luis Enrique vezetőedzőtől.

A Pedro-ügy nem új keletű, már a nyári világbajnokság előtt pedzegették, hogy a játékos elhagyni készül a katalán csapatot, ám a torna előtt érthetően sem ő sem a klubja nem akart belemenni semmiféle spekulációba a jövőt illetően. Az utóbbi napokban azonban ismét felerősödtek a Pedro távozásával kapcsolatos pletykák, amelyek sokak szerint az Arsenal malmára hajthatják a vizet akik januárban versenyre kelnek a játékos megszerzéséért.