Jump to content

MU: újabb nagy költekezés, jöhet a dél-amerikai szélső

2014. 10. 01. 09:02

Továbbra sem elégedett teljes mértékben a csapatával Louis van Gaal aki éppen ezért januárban folytatja a bevásárlást és amint megnyílik a játékospiac igazolni fog. A holland szakember feltett szándéka, hogy Manchesterbe hozza a Fiorentina szélsőjét Juan Cuadradót, akit már a nyáron is szeretett volna leigazolni.

Annak ellenére, hogy a nyáron több mint 150 millió fontot költött erősítésekre Louis van Gaal, nem mondhatni, hogy világverő csapatott hozott volna össze Manchesterben. Az MU holland menedzsere ugyanakkor többször hangsúlyozta, hogy idő kell ahhoz. hogy az új igazolások beilleszkedjenek, ahogy ahhoz is, hogy a játékosok megtanulják az új játékrendszert. Van Gaalt a felemás eredmények miatt egyelőre még nem kezdték ki, ám ki tudja meddig tart a szurkolók de különösen a vezetőség türelme.

Főleg akkor, ha a holland számolatlanul költi a klub pénzét. A hírek szerint januárban újabb nagy költés várható, ugyanis van Gaal meg akarja szerezni azt a Juan Cuadradót, akit már a nyáron is kinézett magának, ám a Fiorentina nem nagyon akart elengedni. A kolumbiai játékost ugyanakkor a Barcelona is kinézte magának, így kemény versenyfutás lesz érte. A hírek szerint az MU 30 millió fontos ajánlatot ad majd a 26 éves futballistáért, aki a legutóbbi idényben 15 gólt szerzett a firenzei csapat színeiben és kiválóan játszott a vb-n is. A szélsőként és védőként is bevethető Cuadrado érkezésével valószínűleg meg lennének számlálva a napjai az Ashley Young, Adnan Januzaj, Juan Mata hármasnak, amely így sem kap túl sok játékidőt a hollandtól.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:foci-live.hu;fociclub.hu)