Jump to content

Chelsea: Fernando Torres Milánóban köthet ki

2014. 08. 28. 11:54

Egybehangzó angol és olasz sajtóhírek szerint Fernando Torres az AC Milan futballistája lehet. A hír komolyságát alátámasztandó a milánóiak elismerték, hogy valóban tárgyalnak a spanyol csatárról, akinek vételára igen jutányos, azonban a fizetési igényeiről ez már nem mondható el.

Torres 2011-ben Premier League-rekordnak számító 50 millió font ellenében váltott klubot, a Liverpooltól a Chelseabe igazolt, ám a Vörösöknél mutatott formáját soha sem tudta megmutatni Londonban. Torres Diego Costa és Didier Drogba mögött a hírek szerint csupán harmadik számú csatárként szerepel José Mourinho tervei között, ráadásul még annak ellenére sincs a hírek szerint maradása, hogy Costa megsérült.

A világ és Európa-bajnok valamint BL-győztes csatár klubváltását nehezíti, hogy a fizetési igényeit az AC Milan vezetősége nem nagyon szeretné teljesíteni, ugyanis azok a csillagos eget verdesik. Torresnek döntenie kell, ugyanis heti 175 ezer fontnak megfelelő eurót már senki sem fog neki fizetni, hiszen jelenleg a neve és a múltja adja el, de ez az állapot sem tart sokáig már ha nem kezdi el lőni a gólokat.

Az olaszok ráadásul több vasat is tartanak a tűzben, hiszen tárgyalnak a Liverpool együttesével Fabio Boriniről, míg a Tottenham csapatával Roberto Soldadoról egyeztetnek. Hír még a milánóiakkal kapcsolatban, hogy a holland Marco van Ginkel engedély kapott klubjától a Chelseatől, hogy tárgyaljon az olaszokkal és ennek eredménye képpen a játékos egy évig kölcsönben a Serie A-ban játszik majd.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:theguardian.co.uk)