Jump to content

Arsenal: Cavani érkezhet, de előbb Benzemának kell jönnie Párizsba

2014. 08. 27. 11:40

A brit Express tudni véli, hogy Arséne wenger 50 millió fontért szeretné leigazolni a PSG csapatától Edinson Cavanit. Az ügy azért is érdekes, mert egyrészt a francia nem szokott ekkora összeggel dobálózni, másrészt pedig a párizsiak Ibrahimovic sérülése miatt nem állnak túl jól csatárok terén, jóllehet Laurent Blanc rendelkezik B-tervvel.

Arséne Wenger átigazolási terveit alapjaiban írta át Olivier Giroud sérülése. A francia csatár az Everton elleni mérkőzésen előbb kiegyenlített így pontot mentett csapatának, majd megsérült és a hírek szerint három hónapos kihagyásra kényszerül. Giroud kidőlése miatt Lukas Podolskinak maradnia kell Londonban, a Juventus hívó szavára kénytelen kelletlen nemet kellett mondania. Arséne Wenger azonbna nem éri be Podolskival, a hírek szetint 50 millió font ellenében Edinson Cavanit is leigazolná.

Az ügyet bonyolítja, hogy a PSG támadója jelenleg csapata egyetlen csatára, miután Zlatan Ibrahimovic is sérüléssel bajlódik. Éppen ezért a szigetországi sajtó nem tartja valószínűnek, hogy Laurent Blanc elengedné egyik legjobbját, ugyanakor a francia szakembernek van B-terve amennyiben Cavani váltani akarna. Blanc ugyanis bejelentkezett Karim Benzemáért, ám a francia válogatott csatárt csak akkor tudja leigazolni - ha Benzema egyáltalán menne - amennyiben megkapná a Cavaniért járó euró milliókat.

A feleknek nincs sok ideje, hétfőn ugyanis zár az átigazolási piac.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:foci-live.hu)