Jump to content

Liverpool: az egykori menedzser figyelmeztet, Balotelli nem jó üzlet

2014. 08. 25. 09:00

Napok óta hallani, hogy a Liverpool egyre közelebb kerül Mario Balotelli leigazolásához. A szigetországi sajtó már szinte kész tényként kezeli az olasz válogatott csatár érkezését, aki azonban eddig még nem írt alá. Graeme Souness, a Pool egykori menedzsere reméli, hogy mindez így is marad, ő ugyanis nagyon veszélyes üzletnek tartja Balotelli leigazolását.

Souness ugyanis úgy érzi, hogy a Brendan Rodgers által véres verítékkel kialakított harmónia ami jellemzi a Liverpool csapatát komoly veszélyben lehet az olasz érkezésével. Az egykori menedzser szerint a Liverpool sokkal többet veszíthet, mint nyerhet Balotelli érkezésével, ugyanis a botrányhős játékos megfertőzheti az öltözői légkört, éket verhet a játékosok közé ráadásul féken tartása és megzabolázása temérdek időt és energiát venne el Rodgerstől.

"A Liverpool jelenleg egy harmonikus csapatnak tűnik, de Balotelli érkezésével ez megváltozhat. Rodgers is majd rá fog jönni amennyiben leigazolja, hogy kollégáihoz hasonlóan akiknek már volt dolga Balotellivel, ő is ideje nagy részét azzal tölti majd, hogy az olasszal foglalkozik, róla nyilatkozik, őt védi és a többi játékosára, valamint a csapat ügyes-bajos dolgaira sokkal kevesebb ideje marad majd" - véli szakember.

A Blackburn Rovers és a Newcastle United egykori menedzsere szerint a Liverpoolnak olyan kiváló kerete van a nyári igazolásoknak köszönhetően, hogy igazából nem is érti, miért kockáztatnak az Anfielden Balotelli leigazolásával.

Az olasz csatár kétség kívül világklasszis teljesítményre képes a posztján, ám viselkedése és hozzáállása olykor hagy némi kívánnivalót maga után. Balotellit eddig egy csapatnál sem tudták megregulázni, az Internél, a Manchester City-nél és az AC Milannal is meggyűlt vele a baja korábbi menedzsereinek, még a nagy José Mourinhónak is.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:express.co.uk;informationng.com)