Jump to content

Lampard megy a City-hez - hivatalos

2014. 08. 06. 11:01

Az angol labdarúgó bajnokságban szereplő Manchester City hivatalosan is megerősítette, hogy a klubhoz érkezik a Chelsea lengedája, Frank Lampard.

Lampard körülbelül fél évig fog játszani a Manchester Citynél, hiszen nyáron igazolt az amerikai bajnokságban induló New York City FC csapatához, mely azonban a 2015-ös MLS-szezon kezdetéig elengedi játékosát Európába.

A Chelsea-ben abszolút rekodernek számító, 649 mérkőzésen 211 gólt szerző Lampard szerdán találkozik új csapattársaival, és hivatalosan januárig lesz a City játékosa. Az amerikai bajnokság márciusban kezdődik.

Lampard elmondta, hogy fantasztikus lehetőségnek tartja Manuel Pellegrini csapatának erősítését, mivel így egészen biztosan csúcsformában tarthatja magát a New York City felkészülési időszakára. Lampard szerint új fejezet nyílik az életében, melyet izgatottan vár. A játékos a 18-as mezt kapja meg a manchesteri klubnál.

Angol szakértők szerint azonban ez az igazolás nem más, mint egy kis reklám a manchesteri és New York-i csapatnak, valódi hatása nem lesz a Manchester City Premier League trófeáért indítandó harcában.
A fő cél csak az lehet Lampardnak, hogy kiváló erőnléti állapotban maradjon januárig.

(Fotó: sporttopix.com)