Jump to content

Real Madrid: bemutatkozott az új kapus

2014. 08. 05. 17:26

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid futballcsapata hivatalosan is bemutatta legújabb játékosát, a Costa Rica-i Keylor Navast. A világbajnokságon kiemelkedően teljesítő hálóőr 6 évre írt alá a madridiakhoz, akik 10 millió eurót fizettek érte a szintén spanyol első osztályú Levanténak.

Navas a 13-as számú mezt kapta, éves fizetése 2 millió euró lesz. A hálóőr nem is olyan rég a világbajnokságon hazája válogatottjában, míg klubcsapatában, a Levantéban is kiemelkedőt nyújtott az elmúlt szezonban, így nem meglepő, hogy több nagycsapat is érdeklődött iránta. Navas végül a Real Madridot választotta, akik kifizették a szerződésében szereplő 10 millió eurós kivásárlási záradékot.

Navas, aki a Real Madrid első Costa Rica-i származású játékosa, hazájában nevelkedett, majd Spanyolországban az Albacetében kezdte meg európai karrierjét. A Levantéhoz 2012-ben igazolt, de igazán csak az előző szezonban figyeltek fel rá. A kapus érkezése nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy Diego López távozni fog a királyiaktól.

(Fotó:twitter.com\fifa.com)