Jump to content

Watzke: "Megpróbáljuk Reust hosszútávon a BVB-hez láncolni."

2014. 08. 03. 16:54

A Borussia Dortmund vezetőinek is megvan a véleménye Karl-Heinz Rummenigge legutóbbi kinyilatkoztatásáról és a Reus ügy jövőjéről.

Götze és Lewandowkit leigazolását követően a Bayern nem zár ki semmit Reus megszerzésével kapcsolatban, ez kiolvasható volt a Bayern előljárójának, Rummeniggének legutóbbi interjújából. Kalle szerint a Bayern már nem dönti el egy évvel korábban a klub célpontjait, inkább kivárják, hogy kire lehet a csapatnak szüksége. Ezúttal Hans-Joachim Watzke mondta el a véleményét:

"Csodálkozom, hogy Rummenigge az elmúlt időszakban ilyen gyakran nyilatkozik a Borussia Dortmundról. Úgy gondoljuk jó ajánlatot tudunk kínálni Reusnak. Megpróbáljuk őt hosszútávon a BVB-hez láncolni. Hogy sikerül-e, az a jövőben kiderül."


Watzke az állítólagos 35 milliós kivásárlási záradékra ezúttal sem kívánt reagálni: "Soha nem reagálunk a szerződés részleteire." A BVB előljárója a Reus körüli nyugtalanságra sem számít: "Nem, nem aggódom. Nálunk a BVB-nél mindig egyenesek és nyugodtak vagyunk."

Egy biztos: Amíg Reus szerződéséből nem inaktiválja a Dortmund a kivásárlási záradékot, addig a sajtóban biztosan érezhető lesz a játékos körüli nyugtalanság.