Jump to content

Manchester United: Van Persie nem játszik a szezon elején

2014. 08. 03. 10:56

Az angol labdarúgó bajnokságban szereplő Manchester United együttesének új vezetőedzője, Louis van Gaal szerint Robin van Persie nem fog játszani a szezon kezdetén. A holland tréner csak akkor fogja pályára küldeni játékosát, ha teljesen egészséges és fitt lesz.

Robin van Persie továbbra is lábadozik sérüléséből, így bár elutazott a manchesteri csapattal az Egyesült Államokban zajló felkészülési tornára, de nem lépett pályára.
A holland válogatott világbajnoki bronzérmes csapatkapitánya a tréner szerint minden felkészülési mérkőzésen szeretne pályára lépni, ám Louis van Gaal szigorú vele, és csak akkor engedi játszani, ha teljesen felépül és elvégzi ugyanazt a teljes értékű edzésmunkát, amelyet csapattársai is.

Van Persie hétfőtől újra rendesen edz, ám időbe fog telni, mire beéri erőnlétileg társait, így van Gaal szerint nemcsakhogy a felkészülési mérkőzéseken, de a Premier League első fordulós találkozóin sem játszhat egyelőre.

A United 3-1-re győzte le a Real Madridot az amerikai felkészülési tornán, az angol bajnokságot pedig augusztus 16-án a Swansea City ellen kezdi meg hazai pályán.

(Fotó: skysports.com)