Jump to content

Ibrahimovic jó fej volt

2014. 08. 03. 08:32

Zlatan Ibrahimovic a góljai mellett olykor nagyképűségével is fel tudja hívni magára a figyelmet. Ezúttal azonban a szebbik oldalát mutatta, ugyanis jószívűségről téve tanúbizonyságot csapata felkészülési mérkőzésén az ellenféltől két játékost is megajándékozott a mezével. Ibra ezzel békét tett, ugyanis a két csapattárs kis híjján ölre ment a svéd klasszis mezének megszerzése érdekében.

Zlatan Ibrahimovic és a PSG a Red Bull Leipzig ellen játszott felkészülési mérkőzést, melyet a párizsiak meglepetésre 4-2 arányban elvesztettek. A találkozó után a német csapat kapitánya, Daniel Frahn odasietett a svédhez és elkérte a mezét. Megdöbbenésére a következő választ kapta:

"Sajnálom, de ennek a fiatalembernek ígértem" - mondta Ibrahimovic és rámutatott a csapat fiatal csatárára, az amerikai válogatott Terrence Boydra. Ibra már éppen indult volna le a pályáról amikor észre vette, hogy a két csapattárs nem éppen békés keretek között próbál megegyezni a relikvia tulajdonviszonyáról, Frahn tiszteletlennek nevezte Boydot, ám a PSG sztárja visszaballagott és békét tett. Ibrahimovic ugyanis lekísérte a pályáról a fiatal Boydot majd adott neki is egy 10-es számmal ellátott Ibra-mezt - még jó, hogy kettő volt nála -hogy azt adja oda a csapatkapitánynak.

Hiába, Zlatannak vajból van a szíve, a zord külső szelíd belsőt takar...aztán majd pár nap múlva megint egy olyan videót látunk keringeni az interneten, melyen éppen sokadig csapattársát inzultálja, vagy éppen rúgja meg....hiszen nála soha sem lehet tudni.

(Fotó:bleacherreport.com)