Jump to content

Di Maria a Bayern Münchenbe tart - sajtóhír

2014. 08. 03. 11:49

Az angol sajtó tudni véli, hogy a Bayern München is beszállt az Angel Di Maria megszerzéséért folytatott harcba. Az argentin támadóval kapcsolatban eddig az a hír járta, hogy a Manchester United és a PSG verseng érte, ám a franciák túlköltekezés miatt nem tudják kifizetni a vételárát, míg az MU miután nem indul a BL-ben nem annyira csalogató a futballista számára. Itt jön képbe a Bayern, amelynek pénze is lenne az argentinra, ráadásul nem, hogy indul a BL-ben, de potenciális esélyesként várhatja az idei kiírást.

David Moyes valószínűleg a napokban sokat fog csuklani, ugyanis a Manchester United drukkerei ismét szájukra vehetik, mint a legutóbbi szezon fiaskójának fő letéteményesét. A skót szakember a manchesteri klubbal igen gyatra szezont futott, ki sem tölthette szerződését, idejekorán elküldték, ám a csapat így sem zárt BL-szereplést érő helyen. Ezzel Moyes igen nehéz helyzetbe hozta a klubot, ugyanis az igazi világsztárok nem feltétlenül igazolnak olyan csapatba, amely nem játszhat a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban.

Angel Di Maria is a hírek szerint ezek közé a sztárok közé tartozik, így viszont manchesteri szerepvállalása több mint kérdéses. Az argentin játékos megszerzéséért ádáz harcot vívó angol klub angol sajtóértesülések szerint lecsúszhat Di Mariaról, és nevető harmadikként a Bayern München futhat be. A bajorok a szigetországi sajtó szerint kifizetnék a Real Madridnak a Di Maria játékjogáért kért 55 millió fontot, sőt már megkezdték a tárgyalásokat a játékossal is a személyes igényeit illetőleg.

A Bayern ajánlata minden valószínűség szerint versenyképes lehet, hiszen Di Maria fizetési igényét is gyaníthatóan ki tudják fizetni, ráadásul nem, hogy szerepelhetnek a Bajnokok Ligájában, de az idei kiírásnak potenciális esélyesként vágnak neki. Látva ezeket a feltételeket, kijelenthető, hogy a bajorok ajánlatával kevés klub tud versenyre kelni, ráadásul a jól értesültek szerint az argentin komolyan fontolóra vette a müncheni szerepvállalást.

(Forrás:talksport.com)