Jump to content

Liverpool: Lovren is aláírt

2014. 07. 28. 09:36

Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool bejelentette, hogy szerződtette Dejan Lovrent. A horvát válogatott védő immáron a harmadik játékos, akit a Southamptontól vett meg a Mersey-parti alakulat. Brendan Rodgers a hírek szerint 20 millió fontot fizetett Lovrenért, aki a nyári brazíliai világbajnokságon is ott volt és három mérkőzésen játszott is a horvát válogatottban.

A Southampton szurkolók valószínűleg a jövőben még kevésbé fogják szeretni a Liverpoolt, ugyanis riválisuk módszeresen "szétvásárolja" kedvenc csapatukat. A 'Pool Adam Lallana és Rickie Lambert után Dejan Lovren is leigazolta, így lassan nem maradt játékos a Szenteknél, ugyanakkor a trióért kapott pénzből alapos bevásárlást lehet rendezni.

Amúgy Lovren átigazolási díját egyik csapat sem hozta nyilvánosságra, ugyanakkor a szigetországi sajtó tudni véli, hogy a horvát védő 20 millió font értékben cserélt csapatot. Lovren mindössze egy évet töltött a Southamptonnál, pedig tavaly a Lyontól megvásárolt futballista négy évre írt alá a szentekhez. A védő a legutóbbi szezonban már megízlelhette, hogy milyen az Anfielden játszani, a két csapat mérkőzésén ráadásul ő lőtte a győztes gólt.

  • "Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Liverpoolban folytathatom a pályafutásom. Nagyon boldog vagyok és büszke, hogy itt vagyok és már alig várom a kezdést. Tudom, hogy a Liverpoolnak több millió szurkolója van, és tisztában vagyok azzal, hogy a Liverpool sokkalta több, mint egy klub. A legutóbbi szezonban amikor az Anfielden játszottam azt mondtam magamnak, hogy remélem valaha egyszer játszatok majd itt, mint Liverpool játékos. A szurkolók biztosra vehetik, hogy olyan játékost igazolt a klubjuk, aki már az elejétől fogva 100%-ot ad folyamatosan a pályán" - beszélt a liverpooli klub honlapjának Lovren.

A játékos azt is elmondta, hogy már alig várja, hogy a szurkolók által minden mérkőzés előtt felcsendülő "You'll Never Walk Alone" indulót hazai játékosként hallhassa.

(Fotó:twitter)