Jump to content

A Liverpool is beszáll a Vidalért folytatott harcba

2014. 07. 24. 10:58

Az biztos, hogy Arturo Vidalnál jelenleg nincs nagyon felkapottabb szereplője az átigazolási piacnak. A chilei labdarúgó jelenleg a Juventus játékosa, ám brit sajtóértesülések szerint már csak ideig óráig. Korábban úgy hírlett, hogy Vidalt a Manchester United szerezheti meg, ám a Vörös Ördögöknek a hírek szerint vetélytársa akadt az ügyletben, mégpedig a BL-résztvevő Liverpool.

Amennyire kapós Arturo Vidal a játékospiacon, annyira intenzíven vásárol ugyan onnan Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere. Az angol Premier League legutóbbi idényében másodikként végző Mersey-parti alakulat korábban már lecsapott Adam Lallanára, Lazar Markovicsra, Emre Canra és megszerezte Rickie Lambertet is, sőt a hírek szerint egy másik southamptoni, a horvát Dejan Lovren is aláír napokon belül, valamint Loic Rémy szintén. A 'Poolnak Luis Suárez eladásából telik a nyári nagybevásárlásra, ám azért az 80 millió font is el fog fogyni egyszer, és ugyebár Liverpoolban sem a kútból húzzák fel a pénzt, szóval nem nagyon lehet tudni, hogy honnan futná Vidalra.

Mindenesetre a Liverpool 42.5 millió fontos ajánlatot tett a Juventus elé a középpályásért, aki korábban biztos volt abban, hogy Manchesterben szeretné folytatni pályafutását, ám a 'Pool érdeklődése elbizonytalanította. A chilei El Mercurio lap beszámolója szerint Vidal erősen gondolkodik, hogy inkább Brendan Rodgers csapatához írna alá, hiszen akkor a BL-ről sem maradna le, és ez az, amivel a Manchester United nem tud konkurálni.

Az ügyletet bonyolítja, hogy - szintén a chilei lap információi szerint - a Vidal megszerzéséért folytatott harcba a Real Madrid is beszállna, igaz pénzük az nincs sok a nyári költekezésnek köszönheten, úgy pedig nehéz...

(Fotó:news168.co.uk)