Jump to content

James Rodríguez a Realban?

2014. 07. 15. 08:15

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid futballcsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat James Rodríguezzel, az AS Monaco játékosával. A brazíliai világbajnokságon berobbant kolumbiai támadóval állítólag már meg is egyeztek a királyiak, akiért kb. 70 millió eurót plusz a brazil Casemirót adhatják a hercegségbeli csapatnak.

A spanyol AS napilap szerint a madridiaknak így 80 millió euróba fog kerülni a transzfer, hiszen a fiatal Casemirót kb. 10 millióra becsülik. A játékos állítólag már meg is egyezett a Reallal, ami nem is lenne nagy meglepetés, hiszen korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy csukott szemmel is a Real Madridot választaná.

Ha a 23 éves „Hamesz” érkezik, nagy a valószínűsége, hogy az argentin Di María távozik a csapattól, érte hasonlóan nagy összeget, 60 millió eurót fizethet a legkitartóbb kérő, aki jelen állás szerint a Paris Saint-Germain. A spanyol napilap már azt is tudni véli, hogy Rodríguez évi 7.5 millió eurót fog keresni a Real Madridban. A sajtóhírek arról is szólnak, hogy a Monaco az üzlet során először Pepét, majd a szintén portugál Fábio Coentraot akarta megszerezni, de végül „csak” Casemiót sikerült.

(Fotó:goal-news.com\colombia.com)