Jump to content

Átigazolás: Sneijder követheti Van Gaalt - sajtóhír

2014. 07. 10. 15:00

A török labdarúgó bajnokságban szereplő Galatasaray együttesének vezetői elismerték, amennyiben a Manchester United bejelentkezik Wesley Sneijderért, akkor megfelelő összeg esetében elengedik egyik legjobb játékosukat. A holland támadó árát 20 millió euróban szabta meg a török együttes, ennyit kell fizetnie Louis Van Gaalnak, aki a hírek szerint nagyon szeretné elcsábítani a bomba erős szabadrúgásairól és hajszál pontos átadásairól is ismert Sneijdert.

Szigetországi sajtóhírek szerint a Manchester United mindent meg fog tenni azért, hogy megszerezze a Galatasaray együttesétől Wesley Sneijdert. A holland válogatott támadója hajlana a klubváltásra, egy interjúban korábban úgy nyilatkozott, hogy nem tudna és nem is akarna nemet mondani Van Gaal hívó szavára. A török klub vezetői sem gördítenek akadályt Sneijder távozása elé, ám 20 millió euró alatt nem adják.

  • „Amennyiben 20 millió eurót letesznek az asztalunkra, elengedjük a játékost. Nem vagyunk akkora klub, hogy egy ilyen ajánlatra nemet tudjunk mondani. Szeretnénk, ha Sneijder maradna, de részünkről luxus lenne lemondani ennyi pénzről. Amennyiben Wesley menni akar, nem tartóztatjuk, de megkérjük az árát” – idézte a The Sun a török klub egyik vezetőségi tagját.

A labda tehát a Manchester United térfelén pattog, Ander Herrara és Luke Shaw után Wesley Sneijder lehet a következő igazolás.

(Fotó:ransports.com)