Jump to content

Átigazolás: 75 millió fontért igazol védőt és támadót a Manchester United?

2014. 07. 09. 18:30

Sajtóhírek szerint a Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat Angel Di Maria és Matts Hummels leigazolásának ügyében. A beszámolók szerint a Real Madridtól elvágyódó szélsőért és a Borussia Dortmund védőjéért összesen 75 millió fontot fizethet Louis van Gaal.

Pár napja Di Mariát már hírbe hozták a manchesteri csapattal, sőt a spanyol sajtó már a szélső árát is tényként közölte. Az ügyletet ugyanakkor sem Manchesterben, sem Madridban nem erősítették meg, tehát az alkudozás ezek szerint tovább folytatódik. Louis van Gaal soha sem csinált titkot abból, hogy mennyire meg szeretné szerezni a világbajnokságon is villogó, a legutóbbi idényt 22 gólpasszal záró Di Mariát, ám most új játékos is képbe került, ő pedig nem más, mint Matts Hummels, a Borussia Dortmund válogatott védője.

A hírek szerint az ügyletet bonyolítja, hogy Di Mariáért beszállt a versenybe a PSG is, ahol ugye tudjuk a pénz nem akadály. Ami Hummelst illeti, érte a BVB 30 millió fontot kér és ezt valószínűleg meg is kapja majd a játékosért, ugyanis Van Gaalnak létkérdés, hogy megbízható belső védőt igazoljon miután Rio Ferdinand és Nemanja Vidich is elhagyta az Old Traffordot. Amúgy ha már a védelemnél tartunk, a holland szakember jó lesz ha szélső védőt is keres a piacon, ugyanis a hírek szerint Evrát a Juventus csábítgatja.

(Fotó:express.co.uk/goal.com)