Jump to content

Cuadrado Manchesterben kötheti ki

2014. 07. 04. 08:00

A mértékadó olasz La Gazzetta dello Sport szerint a kolumbiai szélső, Juan Cuadrado a Manchester Unitedben folytatja pályafutását. A fél Európa által körül udvarolt játékos a hírek szerint 32 millió font ellenében hagyja el jelenlegi csapatát a Fiorentinát.

A brazíliai világbajnokság két legnagyobb sztárját egyaránt a kolumbiai válogatott adja James Rodriguez és Juan Cuadrado személyében. Utóbbival kapcsolatban pár napja éppen azt lehetett olvasni, hogy Pep Guardiola, a Bayern München szakvezetője bejelentkezett érte és mindenképpen csapatában szeretné látni nyár végétől. Nos, a bajosok spanyol trénerének iparkodnia kell, ugyanis Luis Van Gaal, a Manchester United menedzsere a hírek szerint sokkal közelebb áll Cuadrado megszerzéséhez. Az olasz La Gazzetta úgy tudja, hogy a legutóbbi PL-szezonban csúnyát bukó United 32 millió fontot sem sajnálna a vb gólpasszkirályáért.

Cuadrado klubváltásával kapcsolatban természetesen várható még csavar, hiszen a Bayern is gyaníthatóan beszáll a licitbe, de hallani lehet az Arsenal és a Barcelona érdeklődéséről is.

(Fotó:fociclub.hu/foci-live.hu)