Jump to content

PL: Van Gaal 80 millió fontért vinné a chilei párost

2014. 07. 02. 08:39

Az elmúlt idény fiaskója után a Manchester United ahogy az várható volt nagy bevásárlást tart. Az átigazolási piacon eddig igen aktívak a Vörös Ördögök, ám a Daily Mail szerint a java még csak most következik. A gárda holland menedzsere, Luis Van Gaal ugyanis a hírek szerint 80 millió fontért Manchesterbe szeretné hozni a chilei válogatott két szupersztárját, Arturo Vidalt és Alexis Sanchezt.

Luis Van Gaal nem aprózza el, az eddig elköltött 60 millió font után ismét kisebb vagyont kíván elkölteni csapata megerősítésére. A legfrissebb hírek szerint a Juventustól elhozná Arturo Vidalt, valamint a Barcelonától elvágyódó Alexis Sanchezre is lecsapna. A holland szakembernek komoly összeget kell kivennie a manchesteri kasszából ahhoz, hogy az ügyletek létre jöjjenek. A 27 éves Vidal árát 48 millió fontra taksálják és a hírek szerint annak ellenére hajlana a manchesteri költözésre, hogy az Arsenal és a Chelsea is bejelentkezett érte, tehát BL-induló csapatok érdeklődését utasíthatja vissza.

Alexis Sanches sem sokkal olcsóbb, a Barcelona támadója 32 millió fontba kerülne Van Gaalnak, ám a holland ennek ellenére minden követ megmozgat, hogy a 25 éves villámléptű játékost Manchesterbe csábítsa, már csak azért is, mert a szélen az elmúlt idényben gyengélkedett a csapat, sem Nani, sem Ashley Young, sem Antonio Valencia nem hozta az elvárt szintet.

A Manchester United az átigazolási idényben már 60 millió fontot költött, két játékos érkezett, Ander Herrera az Athletic Bilbao csapatától, valamint Luke Shaw a Southmaptontól.

(Fotó:emol.com/ferplei.com)