Jump to content

VB 2014: késsel fenyegették és kirabolták az Arsenal legenda feleségét és gyerekeit

2014. 06. 19. 10:49

Azonnali hatállyal elhagyta Brazíliát Ian Wright, az Arsenal legendás játékosa, miután megtudta, hogy családja szörnyű, ám szerencsés kimenetelű rablás áldozata lett. A vb alatt az ITV munkatársaként dolgozó Wright házába az Eurosport értesülései szerint négy férfi hatolt be. A házban otthon tartózkodott Wright felesége és gyerekei is. A beszámolót csak erős idegzetűeknek ajánljuk, a nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek!

Ian Wright észak-londoni lakásába a hírek szerint tegnap este fél tíz felé négy kapucnis, az arcukat eltakaró 18-25 év körüli fekete férfi tört be. Wright felesége csöngetésre lett figyelmes, kinyitotta az ajtót, ekkor hatoltak be erőszakosan az elkövetők. Az Arsenal-legenda feleségének torkához kést szorítottak és megparancsolták neki, hogy adjon át mindennemű kézpénzt és ékszereket, melyek a lakásban vannak. A szerencsétlen asszonyt a beszámolók szerint előbb azzal is megfenyegették, hogy elvágják a torkát, majd nem sokkal később a rablók már a gyerekekkel zsarolták, mondván egyenként levágják a gyerekek ujjait, ha nem engedelmeskedik. Szerencsére sem Ian Wright feleségének, sem gyermekeinek nem esett bántódása, a rablók elmenekültek, a rendőrség körözést adott ki ellenük.

A Sun magazin értesülései szerint Ian Wright rögtön repülőre ült és visszatért Londonba, a Twitter oldalára csak ennyit írt ki: "Ezt nem ússzátok meg!"

(Fotó:itv.com/twitter)