Jump to content

VB 2014 Neymar nem így akarta, de örül a győzelemnek

2014. 06. 13. 07:38

A brazíl labdarúgó válogatott győzelemmel mutatkozott be házigazdaként a világbajnokságon. Neymarék Horvátországot győzték le 3-1-re, köszönhetően többek között a két gólig jutó Barcelona játékosnak. A házigazda legnagyobb sztárja a mérkőzés után adott interjújában elmondta, hogy nagyon örül a két góljának, igaz az egyiket nem úgy akarta, a másiknál meg a horvát kapus a szívbajt hozta rá.

"A lehető legjobb nyitány, pont ilyenben reménykedtünk - mondta Neymar a mérkőzés után az ESPN brazíliai kiadásának. - Győzni akartunk, sikerült ráadásul két gólt lőttem, aminek nagyon örülök."
Neymar ezt követően kitért a góljaira is, amelyek közül egyik sem úgy sikerült, ahogy azt eltervezte, igaz ez legyen a legnagyobb baja.

"Ha valaki látta a két gólt, az tudja, hogy furcsa volt kisé mindkettő. Az elsőnél a védő lába között szerettem volna ellőni a labdát és azért erősebb lövést szándékoztam leadni. A legfontosabb ugyanakkor, hogy gól lett belőle" - elevenítette fel első gólját Neymar.

Ami pedig a büntetőt illeti, arról így beszélt:

"Hogy hogyan őrzöm meg a hidegvérem a tizenegyesnél? Nagyon sokat gyakorlom, főleg, hogy ilyen erős legyen. A kapus megijesztett, de szerencsére bement a labda" - mondta Neymar.

(Fotó:hirhanyo.hu)