Jump to content

NB I - rögtön pontokat hullajtott a Fradi

2017. 07. 16. 20:09

Csak döntetlent játszott a Ferencváros a Puskás Akadémia eggyüttesével a labdarúgó NB I 2017-2018-as idényének első fordulójában. A Fradi pontvesztése ugyanakkor mégsem akkora meglepetés, hiszen egyes híresztelések szerint a PAFC-nak az NB I mezőnyében a harmadik legértékesebb kerete van. 

A Ferencváros kezdte aktívabban a találkozót, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg egy félpályás előreívelést követően. A zöld-fehérek nyomása még a szünet előtt góllá érett szabadrúgásból.

A második félidőben is többször veszélyeztetett a Ferencváros, ám érvényes találatot egyik fél sem szerzett.

A 78. percben az alig nyolc perccel korábban beállt Hajnal maradt a földön egy ütközés után. Elvesztette eszméletét, így hordágyon vitték le a pályáról, majd agyrázkódás gyanújával kórházba szállították. A Ferencváros cserelehetőség híján emberhátrányban fejezte be a találkozót.

OTP Bank Liga, 1. forduló:
Ferencváros-Puskás Akadémia 1-1 (1-1)

Groupama Aréna, 6087 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Varga (41.), illetve Szakály (24.)

sárga lap: Batik (14.), Rui Pedro (45.), Koch (54.), illetve Vanczák (8.), Szakály (24.), Márkvárt (45.), Poór (50.)

Ferencváros:
Dibusz - Lovrencsics G., Batik, Leandro (Koch, 15.), Botka - Gorriaran, Gera - Bőle, Rui Pedro (Hajnal, 70.), Varga (Moutari, 60.) - Lovrencsics B.

Puskás Akadémia:
Danilovic - Poór, Heris, Vanczák, Spandler - Mevoungou - Prosser (Molnár G., 68.), Márkvárt, Balogh B., Szakály P. (Bacelic-Grgic, 44.) - Radó (Diallo, 54.)

    

 

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: mti)