Jump to content

Új hazára lelt Vinícius Paulo

2017. 04. 08. 23:20

Nagyot változott a világ Vinícius Paulóval. Aligha gondolta volna, hogy egyszer még a magyar válogatott mezében léphet pályára, pedig a Vidi hátvédje Portugália ellen bemutatkozott a nemzeti csapatban.

 
 
 

 

 
„Egyrészt nagyon örülök, hogy bemutatkozhattam a magyar válogatottban. Ugyanakkor nagyon szomorú voltam, mert nem ilyen eredményre számítottam, ahogyan a csapat sem” – mondta a hetekben állampolgársági esküt tett védő.
 
A brazil származású labdarúgó többek között elmondta, megtisztelőnek találta világsztárok ellen pályára lépni, ám számára ez háttérbe szorult. „Nekem ez volt az első meccsem a magyar válogatottban. Az volt a fontos, hogy a játékostársaimra figyeljek, és hogy minél jobb eredményt érjünk el, ezzel örömet szerezve a magyar szurkolóknak.”

A válogatottbeli csapattársak javát ugyan nem ismerte személyesen, de legtöbbjükkel találkozott már ellenfélként a pályán. Mindenkit nagyon kedvesnek és segítőkésznek ismert meg a csapat háza táján. Mivel a társak tudták, hogy nem ért meg mindent magyarul, ezért fordították is a taktikai utasításokat a védőnek. Szimpatikusnak és inspirálónak találta, hogy a szövetségi kapitány mennyire megbízik játékosaiban, nagyon jó szakembernek tartja Bernd Storckot.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: nso.hu)