Jump to content

Balhézott a Fradi-kapus

2016. 11. 22. 11:53

Zajlik az élet a Fradi háza táján. Nem elég, hogy a csapat nem szerepel túl jól, legalábbis bajnoki címvédőként jelenleg csak a tabella harmadik helyén áll, de a játékosok sem viselkednek éppen profi sportolóhoz illően. Legalábbis néhányan. Még januárban került nyilvánosságra, hogy két játékos, Busai Attila és Varga Roland ittasan ültek autóba és okoztak balesetet, majd ordibáltak egy sort, most itt az újabb balhé, amelynek kirúgás lett a vége.

A vétkes játékos ezúttal Jova Levente, a Fradi cserekapusa volt, aki egy szórakozóhelyen okozott balhét. A Borsonline szerint a kapus és két barátja összetűzésbe keveredett két hölggyel. A kapust az egyik hölgy pofon vágta, mire a játékos állítólag visszaütött, ezt követően viszont már a biztonságiak is szerepet kértek és a beszámolók szerint helyben hagyták Jováékat.

Persze a lányokat sem kell félteni, az esetet követően sms-ben megfenyegették Jovát - miután az egyiknek be kellett gipszelni a kezét -, hogy amennyiben nem fizet fájdalomdíjat, úgy nagyon nyilvánosságot fog kapni az ügy. Jova ezt követen - megelőzvén a nagyobb balhét - jelentette az esetet klubjának, viszont az őszinteséget ezúttal nem díjazták külön, Jova pakolhatta a szekrényét és felbontott szerződésével együtt kereshet magának más csapatot.

A kapus ügyvédje is megszólalt az ügyben, a szakember szerint védence bűnbakká vált.

"Úgy érzem, hogy ügyfelemmel vitetik el a balhét a Fradinál – árulta el a Borsnak Topuzidisz Dimitrisz ügyvéd. – A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna. Úgy tudom, fel­jelentésre sem került sor. Az a véleményem, hogy az FTC új igazolásokkal akarja megerősíteni a csapatot a télen, ez a balhé pedig jó ürügy Levente eltávolítására."

Az üggyel kapcsolatban Jova Levente nem akart nyilatkozni a lapnak, az V. kerületi Rendőrkapitányság viszont garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)