Jump to content

Válogatott: Storck szépen zárna egy jó évet

2016. 11. 03. 10:39

Valamivel több mint egy hét múlva fontos mérkőzés vár a magyar labdarúgó válogatottra. Bernd Storck együttese Andorra ellen lép pályára vb-selejtezőn és a továbbjutás reményében mindenképpen nyernie kell. 

 

A német szakember szerdán az M4 Sport Sportreggeli című műsorában azt mondta, nagyon jó éven vannak túl, és bízik benne, hogy teltház lesz a Groupama Arénában az idei utolsó kvalifikációs mérkőzésen.

Hozzátette, természetesen kötelező a győzelem a miniállam válogatottja ellen, de rendkívül fontos lesz, hogy minél gyorsabban gólt szerezzen a magyar csapat, ellenkező esetben ugyanis rendkívül nehéz kilencven perc várhat rá.

Bernd Storck elmondta, várhatóan csütörtökön hirdet keretet, a szakmai stábnak pedig ezúttal nagyjából egy hete lesz a felkészítésre. A szövetségi kapitány szerint ez most elég, hiszen a játékosok megfelelő fizikai állapotban vannak, így most csak a taktikára kell koncentrálni.

A magyar csapat az Andorra elleni összecsapás után két nappal a svédekkel játszik barátságos mérkőzést, akkor búcsúzik majd a válogatottól Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos is. Bernd Storck kijelentette, azok, akik a vb-selejtezőn egy félidőnél többet voltak a pályán, ezen a találkozón nem játszanak, ugyanakkor a búcsúzók mellett több fiatal is lehetőséget kap majd.

 

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)