Jump to content

DVSC: lemondott Kondás Elemér

2016. 07. 25. 15:47

Öt és fél év után lemondott Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. A szakembert már régóta kikezdte a Loki szurkolótábora, ám ő nem ezért, hanem az eredménytelenség és a váltás szükségessége miatt döntött a távozás mellett.

A DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér hétfőn benyújtotta lemondását. A szakember úgy érzi, a kialakult helyzetre való tekintettel váltásra van szükség.

Miután a fehérorosz Torpedo Zsodzino ellen a Loki kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa- liga második selejtezőkörében, a magyar bajnokság második fordulójában is vereséget szenvedett. Kondás ezek után nyújtotta be lemondását hétfő délelőtt.

A szakember a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott: "Több évtizede vagyok a klub alkalmazásában, az elmúlt öt és fél évben vezetőedzőként próbáltam mindent megtenni a DVSC sikerének érdekében. Köszönöm az eddigi bizalmat, és sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban."

2011 óta százhatvankétszer ült a debreceniek első csapatának kispadján (ez klubrekord) mely során két bajnoki címet szerzett (az egyiket veretlenül) és ugyanennyi Magyar Kupát nyert az együttessel.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)