Jump to content

Storck: mindegy, hogy büntető volt-e vagy sem

2016. 06. 18. 22:32

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal a franciaországi Európa-bajnokságon a csoportkör második fordulójában. Az egy pont azt jelenti, hogy Bernd Storck csapata karnyújtásnyira került a továbbjutástól. A német szakember a mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon büszke a csapatára. 

A szakvezető közvetlenül a meccs után nyilatkozott az M4 Sportnak, és nagyon elegánsan szinte rögtön azzal kezdte, hogy nem érdekli, hogy jogos volt-e a büntető vagy sem, amelyet a mérkőzés orosz játékvezetője megítélt ellenünk. 

"Az elsőtől a kilencvenedik percig mindent beleadtunk. Mindent megkockáztattunk, és ezzel sokat nyertünk, gratulálok az egész csapatnak!" - szögezte le, majd így folytatta:

"Lényegtelen, hogy a büntető jogos volt-e. A csapat nagyon sokat fejlődött, nagyszerűen játszott. Továbbra is futballoztunk, ez látható a labdabirtoklásból is. Nagyon megérdemeltük, közel állunk a továbbjutáshoz" - mondta Bernd Storck az izlandiakkal játszott 1-1 után.

A szombaton elért döntetlennel a magyar csapat az esti portugál-osztrák mérkőzés előtt az élen áll a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában.

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:mti)