Jump to content

Válogatott: cél a továbbjutás

2015. 11. 19. 10:50

A sikeresen megvívott Európa-bajnoki selejtezők egyik legnagyobb felfedezettje a középpályás Nagy Ádám volt, aki úgy gondolja, hogy nem érdemes a sorsolással foglalkozni, hiszen álomsorsolás, álomcsoport nem létezik. A Fradi játékosa azt is elmondta, hogy a csapat a továbbjutást tűzte ki célul.

Az Eb-részvételt a norvégok elleni pótselejtező megnyerésével kiharcoló válogatott tagja a hétfői Sport7fő vendége volt, adás előtt pedig elmondta, számára nincs álomcsoport. A Ferencváros 20 éves középpályása úgy véli, a magyar csapat ereje abban is rejlett, hogy hiába kiáltottak a norvégok álomsorsolást, a mieink abszolút pozitívan álltak hozzá.

"Úgy álltunk hozzá, hogy igenis meglehet. Akármilyen csoportba kerülünk, természetesen azért megyünk ki, hogy továbbjussunk."

Nagy Ádám a sikerrel megvívott pótselejtezős párharccal kapcsolatban úgy érezte, nem csak egymásért, hanem egész Magyarországért harcoltak, és ez tűzben tartotta a csapatot.

"Mérkőzés közben folyamatosan buzdítottuk egymást. Ha valakin láttuk, hogy picit fáradtabb, akkor mondtuk neki, hogy semmi probléma, még add ki, ami benned van, maximum felteszed a kezed és cserét kérsz."

(MTI)