Jump to content

Videoton: hosszabbított a vezér!

2015. 09. 21. 11:36

A csapat egyik legfontosabb játékosával sikerült szerződést hosszabbítania a Videoton vezetőségének. Kovács Zoltán, a fehérvári klub sportigazgatója szerint a mostani hosszabbítás azért is fontos, mert a keret vezéregyéniségével sikerült megállapodni.

Természetesen ő nem más, mint Juhász Roland, a Videoton és a magyar válogatott védője, aki a mostani szerződéshosszabbítással három és fél évre kötelezte el magát a bajnoki címvédő alakulathoz. Juhász 2013-ban lett végleg a Vidi játékosa és az elkövetkezendő öt évben a kontraktus szerint Fehérváron fog futballozni.

A 32 éves játékos Cegléden született, az NB I-ben az MTK színeiben mutatkozott be. 2005-2013-ig a belga első osztály egyik legpatinásabb klubjában, az Anderlechtben játszott, majd innen tért haza és a Videoton játékosa lett. A magyar válogatottban 88 alkalommal szerepelt, mind klubcsapatában, mind a nemzeti együttesben kulcsszerep hárul rá. Juhász négyszer nyert belga, kétszer magyar bajnokságot és miután pályafutását csatárként kezdte, védő létére igen gólerős játékosnak számít.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a Vidivel, és újabb három évig játszhatok itt Székesfehérváron. A tárgyalások zökkenőmentesen zajlottak, végig éreztem, hogy a klub bízik bennem, számít rám, és továbbra is komoly célokért fogunk küzdeni, ez pedig nagy motiváció számomra. Hosszú távú terveim közt szerepel, hogy miután befejezem az aktív labdarúgást, ne szakadjak el teljesen ettől a csodálatos sporttól, és a Viditől sem“ – mondta Juhász Roland a szerződés aláírása után.

„Boldog vagyok, hogy Juhász Roli a hosszú távú szerződés aláírásával elkötelezte magát a klub céljai mellett. Magyarországon nagyon kevés ilyen karakterű labdarúgó van, beleértve a külföldi légiósokat is. Roli igazi vezéregyéniség nem csak a pályán, hanem az öltözőben is. Nagy fegyvertény, hogy a legnagyobb értékünket sikerült megtartanunk“ – emelte ki Juhász szerződés-hosszabbításának jelentőségét sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

(Forrás:sportrajongo.hu;vidi.hu/Fotó:nb1.hu)