Jump to content

NB I: ki állítja meg a Fradit?

2015. 08. 23. 08:20

A Ferencváros idegenben 3-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati mérkőzésén, ezzel továbbra is százszázalékos. Thomas Doll együttese még akár több góllal is nyerhetett volna a Loki otthonában, a zöld-fehérek eddigi teljesítményéből kiindulva felmerül a kérdés az emberben, hogy vajon ki állítja majd meg Bödééket.

A Debrecen a korábbi Loki-Fradi rangadók eredményéből kiindulva önbizalommal telve várhatta a zöld-fehérek vendégjátékát. Kondás Elemér a Radosevic - Jovanovic, Máté, Mészáros, Korhut - Bódi, Varga J., Zsidai, Szécsi - Balogh N., Castillion, míg a vendégek szakvezetője, Thomas Doll a Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez - Sesták, Nagy Á., Hajnal, Busai, Lamah - Böde összeállításban küldte pályára csapatát.
Jó iramban kezdődött a találkozó, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de gólt csak a vendégek szereztek, méghozzá a 12. percben Böde Dániel szezonbeli hetedik találatával. A folytatásban is nagy tempóban folyt a játék, több helyzet alakult ki a kapuk előtt. A feszültség érezhető volt a játékosokon, nem egyszer kemény összecsapások is előfordultak, az eredmény viszont nem változott a szünetig.
A második játékrészt a hazaiak kezdték aktívabban, ám nem tudták kihasználni a helyzeteiket, a Ferencváros pedig Sesták és a Böde helyére beálló Radó góljaival eldöntötte a mérkőzést.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Debreceni VSC - Ferencváros 0-3 (0-1)
gólszerzők: Böde (12.), Sesták (66.), Radó (70.)
(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)