Jump to content

NB 1: Folytatódott az edzőmeccsdömping

2015. 01. 31. 19:13

Ma is tetemes mennyiségű felkészülési mérkőzésen vettek részt a labdarúgó NB I csapatai, változó sikerrel. A legnagyobb sikert a Debrecen aratta, mikor 7-1-re győzték vele a Nyíregyházát.

A Loki két edzőmérkőzést is játszott. Első csapatával gyakorlatilag csere nélkül a Nyíregyházát fogadták, és fölényes, 7-1 arányú diadalt arattak a hajdúságiak. A DVSC-nél Kulcsár 2, Sidibe pedig 3 gólt lőtt, a másik oldalon pedig játszott az összes téli igazolás, mint például a Lokiból igazolt Seydi is. A Debrecen keretének másik fele pedig a Mezőkövesdet fogadta, itt gyakorlatilag a cserék, vagy próbajátékon levők szenvedtek 4-1-es vereséget. Itt kapott szerepet a Lokiban a Pécsről távozó Wittrédi Dávid is.

A Paks a Vasas otthonában 2-2-t játszott. A hazaiaknál csere volt Kenesei és Cvitkovics, míg a Paksban szerepet kapott a friss igazolás, Balázs Zsolt, valamint a próbajátékon szereplő Rodenbücher István. Ezen az edzőmeccsen is betalált Báló a Paksban, ismét büntetőből.

A Honvéd és a Pápa edzőmeccsén rengeteg próbázót láthattak a nézők, valamint 1-1-es döntetlent, míg a Puskás Akadémia 3-0-ra nyerte meg meccsét a Siófok ellen. Az MTK Cegléden 3-1-re nyert, Kanta egy és Hrepka 2 találatának köszönhetően. Az Újpest Szigetszentmiklóson játszott 1-1-et, a lilák gólját az oldalunk őszi álomcsapatába is bekerülő Loic Nego szerezte. A Kecskemét kikapott a Békéscsabától, míg a Győr legyőzte a Slovackót. Utóbbi találkozón Ibanez, Brdarovszki, és Bucsa is kezdő volt. A Diósgyőr pedig 3-2-re nyert az Ajka ellen, immáron a Lengyelországba igazoló Kádár Tamás nélkül.

A Ferencváros pedig harmadik téli edzőmeccsét is megnyerte, a Bohemians Praha 1905 ellen. Lamah 2, Somalia, valamint Mateos talált be a zöldeknél, illetve a második félidőben bemutatkozott a héten igazolt ecuadori balbekk, Ramirez.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, nemzetisport.hu; fotó: mirror.co.uk)