Jump to content

Felkészülési mérkőzés: Könnyed Fradi győzelem

2015. 01. 24. 14:04

Tovább folytatta felkészülését a 2015 tavaszi szezonjára a Ferencváros labdarúgó csapata. A hétközi Iváncsa elleni 17-0 után, most a szlovák bajnokság 3. helyén álló Senica csapatát fogadták a zöld fehérek a Népligetben.

Az első gólra az ötödik percig kellett várni, Lamah első két lövését még blokkolták a védők, majd harmadikra már a kapuba tekerte a labdát, ezzel vezetett a Fradi. Az első fél óra végén Nagy Dániel harcolt ki büntetőt, amit Hajnal értékesített, így 2-0-ra vezetett már Thomas Doll együttese. A kétgólos hátrány támadásra serkentette a szlovák csapatot, Dibusznak kellett kétszer hárítania még az első félidőben, de gólt nem kapott. Az első félidő sok helyzetet nem hozott, de az iramra nem lehetett panasza a kilátogató publikumnak.

A második félidőre sort cserélt a Fradi és ez a csapat is megrúgta a saját két gólját. Előbb a 60. percben Kukurozovic szögletébe csúsztatott Nalepa, melyet Gera közelről lőtt kapura, majd a 67. percben a Varga Roland is betalált, aki Hajnal mellett a Ferencváros másik eddigi téli igazolása. Apró szépséghiba, hogy a két gól között kapott is egyet a Fradi, Piroska talált be 16-ról Jova Leventének.

A Ferencváros tehát megnyerte második téli felkészülési mérkőzését is, és készülhetnek a törökországi edzőtáborra.

(PL)

(forrás: fradi.hu, kép: fradi.hu)