Jump to content

NB 1: Egygólos KTE-siker a Honvéd ellen

2014. 10. 25. 18:09

Minimális arányban, de győzni tudott a Kecskemét a Budapest Honvéd ellen, Balázs Zsolt góljával. A nehéz kezdés után a KTE immáron stabil középcsapatnak mondható, a Honvéd pedig az edzőcsere után sem talált rá a nyerő útra.

Portilla révén az első nagy helyzet a vendégeké volt, azonban Tujvel nagy bravúrral mentett. Ezt követően pedig előnybe került a KTE, Balázs Zsolt révén. A korábbi ZTE csatár egy rossz felszabadítást büntetett meg könyörtelenül.

Ezután ismét inkább a Honvéd volt aktívabb, de a Kecskemét sem adta fel teljesen a támadásokat, gyors kontrákkal veszélyeztettek, Bebeto és Balázs révén.

Szünet után aztán megfogyatkozott a Honvéd, Ignjatovics kapta meg a második sárga lapját. A mérkőzés innentől egy igazi adok-kapokká alakult, helyzetek voltak itt is, ott is, Bebeto és Balázs több alkalommal is betalálhatott volna, de Kemenes is jó napot fogott ki, akárcsak Tujvel a hazaiaknál.

Nem tudtak túljárni egymás eszén a csapatok, így hiába küzdött becsülettel a Honvéd, nem jött össze az egyenlítés, így mindhárom pont Kecskeméten maradt.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: nemzetisport.hu)