Jump to content

NB 1: Szentes Lázár a Haladás új vezetőedzője

2014. 10. 21. 19:12

Ahogy mi is beszámoltunk róla, ma a Haladás menesztette Artner Tamást. Az utód is meglett, a várakozásoknak megfelelően Egervári Sándor vagy Szentes Lázár között került ki, végül Szentes lett az új vezetőedző.

Artnert ma a déli órákban menesztették, nem is csoda, hiszen a Haladás gyengén szerepel eddig idén, és mindössze utolsó előtti. Artner a gyenge szereplés okaként a nyári átigazolási politikát nevezte meg, melyben van is igazság, hiszen szinte csak távoztak fontos játékosok a Halitól, és ez Tommaso Rocchi őszi érkezése ellenére is így van.

Artner várható utódjaként Szentes Lázár, illetve Egervári Sándor neve merült fel. Egervári volt az első opció, a volt szövetségi kapitány anno a válogatottnál is előszeretettel alkalmazott szombathelyi kötődésű játékosokat. A szakember azonban nem vállalta a feladatot, mivel idény közben nem akarta átvenni a csapatot.

Így Szentes lett a következő jelölt, akivel sikerült is megállapodni, és 1 + 1 éves szerződést kötni. Szentes korábban már volt a Haladás vezetőedzője, akkor azonban kiesett a csapat az első osztályból. Idén a fő cél ennek elkerülése lesz.

A Haladás vasárnap lép pályára a Győri ETO ellen a bajnokság 12. fordulójában.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, nso.hu ; fotó: utanpotlassport.hu)