Jump to content

NB 1: Gólzáporos győzelemmel szakadt meg a DVSC rossz sorozata

2014. 10. 04. 18:12

A Honvéd elleni 4-0-ás győzelemmel augusztus huszonnegyedike után tudott ismét bajnokin nyerni a Debrecen. A vendégek több kirívó védelmi hibát is bemutattak, a Lokinak pedig ezúttal minden összejött.

A gólok sorát Tisza Tibor nyitotta, aki Kulcsár és Seydi hiányában került a kezdőcsapatba. Korhut Mihály hozta fel a labdát, betört a tizenhatoson belülre, a vendégvédők elváltották magukat, így Tisza üresen maradhatott, Korhut ezt észre is vette, a kapott labdával pedig Tisza jól sáfárkodott.

Végig aktívabb volt a Loki, azonban helyzet nélkül sikerült növelnie előnyét. A végig bizonytalanul játszó Vidovics, valamint Kosznics egymásra várt Kemenes kirúgása után, Sidibe pedig kihasználta az óriásai védelmi zavart, és gyakorlatilag besétált a gólvonalon túlra, igazán amatőr hiba volt ez a Honvédtól.

A második félidőre Vidovics már ki sem futott a pályára, beállt azonban a hazaiaknál Vadnai Dániel, aki gyakorlatilag első labdaérintéséből meg is szerezte a harmadik gólt. Kisvártatva pedig érkezett a negyedik is, Kemenes lehetett volna határozottabb egy beívelés során, Lázár fejelte vissza a labdát Varga József elé, aki közelről a kapuba lőtt. A Honvédnak ezúttal semmi sem sikerült, a Debrecen pedig jól használta ki a vendégek védelmi hibáit.

A Debrecennek ezúttal sikerült összehoznia egy önbizalomnövelő győzelmet, azonban most rangadók várnak rájuk, hiszen a válogatott szünet után előbb a Videoton, majd a Ferencváros lesz az ellenfelük.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu ; fotó: nemzetisport.hu)