Jump to content

Veretlen marad-e a Vidi? NB I beharangozó - 2. rész

2014. 10. 03. 16:00

Beharangozónk második részéből kiemelkedik a PMFC-Videoton párharc, az utóbbi időben jó formát mutató Pécs vajon meg tudja-e tréfálni a hibátlan Vidit? Emellett szó lesz az MTK és az Újpest meccséről, valamint egy nyugati rangadóról is.

2014. 10. 04. 18:00 PMFC - Videoton

Minden Vidi meccs előtt az a kérdés, hogy ki tudja megállítani Joan Carillo csapatát? Legutóbb annak a Diósgyőrnek sem sikerült, akiknek előzetesen talán a legnagyobb esélyt adtuk erre a feladatra. Most a Pécs teheti meg ugyanezt, idén a Debrecent már sikerült idegenben is legyőznie Véber György csapatának, legutóbb pedig kiállítások ellenére is nyerni tudtak a Honvéd otthonában, szóval megtörténhet a meglepetés, azonban így is a Videoton a mérkőzés esélyese. A 9 meccsen 11 gólt termelő Nikolics kikapcsolása kulcsfontosságú lehet.

2014. 10. 04. 20:00 Újpest - Dunaújváros

A Dunaújváros kicsit hasonló helyzetben van, mint az Eger évekkel ezelőtt, ugyanis folyamatosan idegenben kell szerepelnie az újoncnak, és ez az eredmények rovására is megy, még nem tudtak nyerni Pericsék, ráadásul legutóbb a Puskás ellen kétgólos előnyből bukták el a meccset, ez a morálnak sem tehetett túl jót. Az Újpest idén kevés gólos meccseket játszik, legutóbb Pápán egy nulla-nullát, ezúttal minden drukker arra számít, hogy az újonc ellen azért kinyílik a gólcsap.

2014. 10. 05. 16:30 MTK - Nyíregyháza

Az MTK második a tabellán, ennek megfelelően esélyese a találkozónak. Hétvégén Győrben tudtak nyerni, egy furcsa meccsen, ahol a támadójátékkal adódtak problémák, nem igazán voltak veszélyesek a győri kapura a kék-fehérek. Azonban a védelemre is oda kell figyelniük, az élboly csapatai közül ugyanis ők kapták a legtöbb gólt. A Nyíregyháza azért papírforma szerint nem jelenthet gondot.

2014. 10. 05. 18:30 Haladás - Pápa

Nyugati rangadó ez, nem véletlenül került vasárnap esti főműsoridőre. A Haladás az utolsó előtti helyen árválkodik, míg a Pápa is csupán 11. Érdekes, hogy az előző körben mindkét csapat egy gól nélküli döntetlennel tudott pontot csenni nagy fővárosi klubok (Újpest, Ferencváros) ellen. Most meglátjuk, egymás ellen mire lesznek képesek.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu ; fotó: rangado.hu)