Jump to content

NB 1: Diósgyőr-FTC rangadó a 10. fordulóban - Beharangozó I.

2014. 10. 02. 16:00

Folytatódik az NB I, már a tizedik fordulóval. A mérkőzések közül kiemelkedik a DVTK-Ferencváros találkozó, de érdekes lehet az is, hogy a Debrecen a Honvéd ellen tud-e javítani, illetve hogy a Paks veretlen tud-e maradni a KTE ellen. Beharangozónk első részét olvashatják.

2014. 10. 03. 19:00 Puskás Akadémia - Győri ETO

A PAFC elmozdult a kiesőzónában a közelmúltban szerzett győzelmeinek köszönhetően, ráadásul két meccsen 6 gólt tudtak szerezni, szóval a támadójáték életre kelt. A Győr ellen azonban a védelemnek is jól kell teljesítenie. Az ETO idén nehézségekkel küzd, és a középmezőnyben tanyázik, ám néhány győzelemmel (közte az elmaradt meccsükkel) hamar dobogóközelbe kerülhetnek majd. A Pancho Arénában is kizárólag a győzelem lehet a céljuk.

2014. 10. 04. 14:00 DVTK - Ferencváros

A Diósgyőrre ismét rangadó vár. A Videoton ellen közel voltak a pontszerzéshez, azonban végül elszenvedték első vereségüket Kádárék. A Fradi elleni derbi mindig presztízsmeccs a szurkolók és a játékosok számára is, még így is, hogy nem főműsoridőre került a találkozó. A Fradi eltávolodott a dobogótól az Újpest elleni vereség és a Haladás elleni iksz miatt, a Diósgyőr ellen muszáj lenne nyernie a zöld-fehéreknek, még idegenben is.

2014. 10. 04. 16:00 DVSC - Bp. Honvéd

A Loki idén nagyon nem találja a helyét, hetek óta nem tudnak nyerni a hajdúságiak, legutóbb Pakson kaptak ki az utolsó percekben. Szerzett gólokban sem jeleskednek, komoly változásra van szüksége Kondás Elemér csapatának. A Honvéd pedig átlagos teljesítményt nyújtó, tipikus középcsapat, azonban ez a mostani Debrecen abszolút verhető, akár idegenben is.

2014. 10. 04. 18:00 Paks - Kecskemét

A Paks a Vidi mellett a másik veretlen csapat, akik a címvédő skalpjának megszerzésével is bizonyították erejüket. A Kecskemét idei forma alapján nem jelenthet gondot, azonban vigyáznia kell Bartháéknak, hiszen a KTE is elindult felfelé a tabellán a rossz kezdést követően.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu ; fotó: boon.hu)