Jump to content

NB 1: Rangadót nyert a Fradi, elképesztő helyzeteket hagyott ki a Győr

2014. 08. 17. 18:11

A negyedik forduló legnagyobb rangadóján hiába támadta végig a második félidőt a Győr, és dolgozott ki óriási helyzeteket, mégis a Ferencváros szerezte meg a három pontot, Busai 44. percben szerzett góljával.

A két zöld-fehér csapat rangadóján az első játékrész visszafogottabb játákot hozott. Összesen három kapuralövés volt, 2-1 arányban, az az egy Fradi kapuralövés viszont gól lett. Az előretolt éket játszó Böde a tizenhatoson belül gurított vissza Busainak, aki nagy erővel a sarokba lőtt, Kamenár tehetetlennek bizonyult.

A második félidőben aztán rákapcsolt az ETO. Egészen hihetetlen volt, mekkora helyzeteket dolgoztak ki a hazaiak, azonban ez mind kimaradt, tombolt is Horváth Ferenc vezetőedző a győri kispadnál. A legnagyobb lehetőség Varga Roland előtt adódott, aki Dibusz hasa alatt pöckölte kapura a labdát, kapufa lett, de ha a kapufáról jól pattan vissza, akkor egy méterről Varga az üres kapuba lőhetett volna. A labda azonban a kapufáról az oldalvonalon túl gurult. De volt itt nagy helyzetben fölélőtt lehetőség is, valamint Dibusz védés is akadt. A győriek egyre feszültebbek lettek, és Vargánál végképp elszakadt a cérna, méterekről csúszott oda a csereként beállt Havojic lábára, egyből mehetett is zuhanyozni. Pár percre rá aztán Priskin szólalkozott össze a fradistákkal. Az utolsó percben aztán három fradista vezethette a labdát egy védőre, Cukic azonban csúnyán fölélőtt. Az ellentámadásból Rudolf előtt adódott ziccer, de rosszul vette át a passzt, illetve Dibusz vetődött ki jól.

A Győr minimum a döntetlenre rászolgált volna, így azonban zsinórban két rangadót buktak el, míg a Ferencváros kis szerencsével hozta el a három pontot az ETO Parkból.

(Fotó: nso.hu)