Jump to content

NB 1: Eldőlt: Vernes Ausztráliában folytatja

2014. 08. 12. 13:59

Ahogy arra számítani lehetett, a Central Coast Mariners kölcsönvette a Honvéd támadó középpályását, Vernes Richárdot. A megállapodás két évre szól, és már az ausztrál csapat honlapja is beszámolt a magyar játékos érkezéséről.

Phil Moss, a Mariners vezetőedzője már korábban is elismerő szavakkal illette Vernest, és ez, ha lehet, csak fokozódott. Moss kiemelte, hogy mennyire örülnek Vernes megszerzésének, és dicsérte a játékos hozzáállását, szorgalmát. A Central Coast Mariners a hírek szerint a jövőben támadóbb felfogásban kíván futballozni. Ehhez jöhet jól nekik a már a magyar U21-es válogatottban is bemutatkozó Vernes, valamint a szenegáli Malick Mané, aki a Győri ETO EL ellenfelétől, a Göteborgtól érkezett, szintén kölcsönbe.

Kiderült továbbá, hogy az igazolásban nagy szerepet játszott, hogy a Honvéd korábbi játékosa, a külföldön még mindig jól csengő nevű Détári Lajos is ajánlotta Vernest. A magyar középpályásnak lesz ideje beilleszkedni új csapatába, hiszen az ausztrál bajnokság, az ún. A League csupán októberben kezdődik.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: sport365.hu)