Jump to content

NB1 - a Videoton hengerelt

2014. 08. 02. 20:27

A labdarúgó magyar bajnokság második fordulójának első szombati mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott a Videoton, mely megyei riválisát, a Dunaújvárosi PASE csapatát győzte le 3-0-ra.

Mivel a dunaújvárosiak több mint 10 éve nem nyertek elsőosztályú mérkőzését, a Videoton pedig már az előző szezon végén is nyerő sorozatban volt, és április eleje óta nem veszített bajnoki mérkőzést, az esélyek már a mérkőzés előtt is egyértelműek voltak.

A székesfehérvári együttes már a 19. percben vezetést szerzett Felipe Oliveira találatával, majd természetesen a mérkőzés irányítását is átvette. Igaz, csak a második félidő elején sikerült megduplázni az előnyt, az 56. percben azonban Sándor György révén nyugodhatott meg a Vidi.
Néhány perccel később már a győzelem is biztosan zsebben volt, hiszen a 2. gólnál előkészítő Nikolics Nemanja ezúttal maga talált be, így végül 3-0-ra győzött a Videoton.

A székesfehérvári klub így április 5. óta veretlen az NB1-ben, immáron nyolc mérkőzés óta tart veretlenségi sorozata. A Videoton így 2 forduló után vezeti is a bajnokságot, legalábbis ideiglenesen.

(Fotó: rangado.hu)