Jump to content

A Premier League-ben köthet ki a Fradi légiósa - sajtóhír

2014. 07. 09. 00:23

Angol sajtóértesülések szerint a walesi, ám az angol Premier League-ben érdekelt Swansea együttesében köthet ki a Ferencváros világbajnokságot megjárt védője, Mumahed Besic. A Daily Mail szerint a Swansea 4 millió eurót fizetne a játékosért, ám a versenybe a spanyol Sevilla is beszállt.

A brit újság internetes kiadása azt írja, hogy a walesi csapat legnagyobb riválisa a spanyol Sevilla lehet a védelemben és a középpályán is bevethető bosnyák futballista megszerezésében.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója június közepén arról beszélt, hogy 2-3 millió eurós (619 millió-929 millió forintos) ajánlat alatt "meg sem hallgatja" a kérőket. Besicet - akit korábban a szintén PL-induló Evertonnal is hírbe hoztak - 2016. június 30-ig köti szerződés a Ferencvároshoz.

Legutóbb húsz évvel ezelőtt, az 1994-es egyesült államokbeli világbajnokságon szerepelt olyan játékos vb-n, aki a magyar bajnokságból került be hazája keretébe. A 21 éves Besic Bosznia-Hercegovina mindhárom csoportmérkőzését végigjátszotta a jelenleg is zajló brazíliai tornán, válogatottja a csoportküzdelmek után egy győzelemmel és két vereséggel búcsúzott.

(Fotó:theevertonforum.co.uk)