Jump to content

Szalait eladnák, Dzsudzsákot megvennék

2014. 06. 24. 09:17

Annak ellenére, hogy a brazíliai labdarúgó világbajnokság a magyar válogatott nélkül zajlik, játékosaink nevét azért meg lehet találni az átigazolási hírek tengerében. A két legpiacképesebb labdarúgónk, Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs esetére is igaz ez a megállapítás, hiszen nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk valamit velók kapcsolatban. A legfrissebb az, hogy Dzsudzsákot Törökországba vinnék, míg Szalaitól megválna a Schalke.

Mozgalmas nyár előtt állhat Dzsudzsák Balázs, aki iránt lapértesülések szerint a török Besiktas érdeklődik. A legutóbbi bajnokság harmadik helyezettjének tulajdonosa állítólag személyesen érdeklődött a válogatott játékos iránt. Dzsudzsák a beszámolók szerint abban az esetben hagyhatná el jelenlegi csapatát a Dinamo Moszkvát, ha a Besiktas jelenlegi szélsője, a 22 éves Gökhan Töre eligazolna a Rubin Kazanyhoz. Dzsudzsák klubváltását azért bonyolítja, hogy igen csak magas az ára, ráadásul a fizetése sem alacsony, így a Besiktas tulajdonosának jó mélyre kéne nyúlnia a zsebébe. Dzsudzsák Balázs nagyon kapós lett, az utóbbi hónapokban szóba hozták a Liverpoollal, a Benficával, az Evertonnal, a Lazióval és a Fiorentinával is.

Ennyire azért nem kapós Szalai Ádám, érte nem áll sorba fél Európa, sőt, tőle meg akar szabadulni jelenlegi csapata, a Schalke 04. Szalait a hírek szerint a kameruni Choupo-Motinggal helyettesítenék, akivel a magyar válogatott játékos együtt játszott a Mainzban. Mindezt a német Bild írta meg, amely azt is tudni véli, hogy Szalai ára és fizetése (állítólag havi 2 millió euró) annyira magas, hogy mindez nagyban megnehezíti a Schalke vezetőienk a dolgát. Az nem teljesen világos, hogy a gelsenkircheniek miért akarnak megszabadulni Szalaitól aki a szezon során 7 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott, talán egy más típusú csatárt szeretnének a holland Huntelaar mellé.

(Fotó:rangado.hu/nso.hu)