Jump to content

Tenisz: egy sima, egy fordított

2017. 03. 24. 22:26

A Miamiban zajló ATP és WTA tornákon is voltak meglepetések, ám a Troicki-Raonic mérkőzés nem tartozott közéjük. A Halep-Osaka meccs kis híján, ám a végén a román játékos összekapta magát és hozta a kötelezőt. 

A közel nyolc millió dollár összdíjazású miami kemény pályás tenisztorna férfi versenyében Vicktor Troicki Milos Raoniccsal játszott a második fordulóban. A mérkőzés a papírformának megfelően zárult, a világranglista ötödik Raonic az első szettet 6-3-ra, a másodikat pedig 7-5-re nyerte Troicki ellen. A kanadai játékos a következő körben a Zverev – Donaldson mérkőzés győztesével találkozik majd.

A közel hét millió dollár összdíjazású miami keménypályás tenisztornán a román Simone Halep a japán Osakával játszott a második körben. A mérkőzés az előzetes esélyek alapján zajlott, Halep 6-4-re megnyerte az első játszmát, ám meglepetésre könnyedén 6-2-re elvesztette a másodikat. A torna harmadik kiemeltje a folytatásra összekapta magát és egy 6-3-as játszmával bebiztosította továbbjutását. Halep a következő körben Makarovával vagy Kontaveittel játszik.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: twitter)